/

Ons

verhaal

"Lana Mie is ontstaan vanuit een passie.

Een passie voor het decoreren, creatief bezig zijn en het blij maken van mensen. Met als hoofddoel...

Een feest, lach en dans dag voor elk kind verwezelijken!!

Ik ben Stephanie, mama van Semme (3) en de vriendin van Jef. Samen hebben we al een prachtig avontuur beleefd in ons huisje in Ertvelde waarvan we hopen dat er nog veel mogen volgen!

Decoreren, versieren, animeren, werken met en voor kinderen is mijn passie! Het geeft me energie en brengt vreugde tijdens mijn dagen. Dit zijn en waren de bouwstenen om Lana Mie op te richten.

Met mijn ervaring als kleuteronderwijzeres en verschillende taken binnen het onderwijs heb ik een basis en een kracht ontwikkeld om kinderen te begrijpen, te helpen maar bovenal om met kinderen samen te werken. Deze unieke, eigenzinnige en prachtige wezentjes bezorgen me elke dag een lach op het gezicht waardoor ik niets liever doe dan hen ook die Lach terug te bezorgen...

Een feest is voor mij een moment waarin ik mij volledig kan laten gaan. Maanden op voorhand ben ik bezig met het plannen van een feest bij ons thuis. Van uitnodigingen naar thema tot dessert. Alles moet in de puntjes perfect zijn. Een dag vol plezier, lachen, muziek, ... maar bovenal een dag om nooit te vergeten!

Want zeg nu eens eerlijk? Dat verdiend toch elk kind op zijn of haar dag? Een mooi moment waarbij ze kunnen stralen, genieten én om nooit te vergeten!

 

Bedankt voor je bezoek! En wie weet ... Tot binnenkort, om samen naar een mooi moment van jouw oogappel te streven.

ADRES

LIKE US ON...

Spreeuwstraat 12

9940 Ertvelde

BTW: BE 0702.927.227

M: 0479 27 05 07

Email:

lanamieparty@gmail.com

© 2018 - Lana Mie - Kids - Party - Styling - Verhuur

CONTACT

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon